duminică, 28 martie 2021

Dacă nu știi ce cadou să alegi - privește cu atenție femeia din fața ta!


„Există multe modalități de a purta o bijuterie, dar o bijuterie frumoasă vă arăta grozav în orice epocă.„ Lee Siegelson

Cândva femeile aveau voie să poarte doar anumite bijuterii în funcție de statutul social, vârstă, sau chiar în funcție de momentul zilei. O dată cu emanciparea femeii, bijuteriile au devenit un simbol al independenței și al libertății, iar femeile le poartă în funcție de preferințe și dorințe. 

Am văzut femei care poartă inele pe toate degetele, am văzut vârful urechii îmbrăcat cu perle sau diamante, glezne înconjurate cu brățări de argint. Bijuteriile nu mai sunt purtate doar la evenimente speciale. O verighetă nu înseamnă întotdeauna căsătorie, colierul de perle nu arată neapărat burghezie sau statut social înalt. Iar o piatră prețioasă poate fi purtată acum și cu bascheți sau blugi daca asta își dorește EA. Fiecare femeie poartă, în prezent, ceea ce simte indiferent de circumstanțe și de hainele pe care le poartă. În fiecare zi și în fiecare moment al zilei, o bijuterie aduce însă, întotdeauna, o emoție pozitivă în plus, un motiv pentru a zâmbi sau pentru a se simți mai bine.

„Bijuteriile nu mint„ spunea la un moment dat un creator de bijuterii.

Așa cum nu există doua amprente identice, așa nu există nici două femei la fel. Fiecare femeie este unică în felul ei indiferent de rolul pe care îl are în viața ta: mamă, soție, colegă, fiică sau prietenă.
Bijuteria nu reprezintă femeia, dar trebuie să o completeze armonios și echilibrat.
Bijuteriile sunt parte din personalitatea femeii, iar modul în care sunt purtate exprimă foarte multe despre preferințele ei sau pur și simplu despre dispoziția ei de moment. 

În prezent există o diversitate foarte mare de podoabe: culori și forme foarte inventive, materiale și prețuri variate. Daca ești în căutarea unui cadou, o bijuterie este, bineînțeles, cea mai bună alegere.  Bineînțeles că depinde foarte mult de budget și de eveniment, dar, totuși cel mai mult contează ca bijuteria să se potrivească cu cea căreia vrei să i-o dăruiești. 
Alege atât în funcție de personalitatea ei, cât și în funcție de ceea ce simte și trăiește în acel moment.


Daca mama ta este o persoană căreia nu îi place să fie ostentativă, dar se bucură totuși întotdeauna să poarte o bijuterie, ai putea să alegi, în loc de aur sau bijuterii mari și scumpe, un inel de argint care să o reprezinte cel mai bine sau niște cercei micuți cu o piatră semiprețioasă potrivită lunii in care s-a nascut. 



Pentru fiica ta rebelă care vrea să arate tuturor că devine libera din prima zi de când a împlinit 18 ani ai putea să îi dăruiești, în loc de un șirag de perle care cândva simboliza trecerea de la statutul de fata la cel de femeie, o brățară de picior.


Dacă prietena ta a avut o pierdere recenta în viață ei și vrei să îi aduci un pic de lumină în inima ei respectandu-i, în același timp, durerea, ai putea lua un colier de argint cu un îngeraș, de exemplu, discret dar și cu simobilistică, sau niste cercei cu steluțe micuți și eleganți. 
Soția ta care a devenit mama, uneori dorește să exprime maternitatea prin toți porii, dar uneori își dorește să fie doar femeie iubită, sau chiar să se simtă încă o fetiță. Tine cont de ceea ce simte atunci când îi alegi bijuteriile.


Nu este ușor să alegi o bijuterie care să se potrivească cu femeia căreia vrei să i-o dăruiești.
Dar încearcă!
Dacă iți e frică că nu vei nimeri mărimea sau că nu îi vă placea, alege magazinele unde poți merge să schimbi produsul fară nicio problemă, magazinul unde să găsești oameni gata să iți ofere sfaturi și ajutor în a alege cadoul care să completeze femeia care îl va primi. 

O bijuterie nu o face pe femeie mai frumoasă, dar îi pune frumusețea în evidență și îi accentuează trăsăturile fizice și morale. 
O bijuterie potrivită îi oferă unei femei încredere, strălucire, senzualitate și grație.
O bijuterie bine aleasă poate aduce energie pozitivă, optimism și bucurie.
Alege cu atenție și vei face o femeie fericită. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu