duminică, 28 martie 2021

Frisomat, alegerea înțeleaptă pentru cei care au nevoi să construiască!

Ești un antreprenor la început de drum care are nevoie de niste spații de depozitare?  
Sau reprezinți o societate în dezvoltare continuă care vrea să își construiască niște clădiri noi de birouri? 

Indiferent în ce stadiu al afacerii ești, îți recomand să apelezi la un constructor de hale metalice care pot fi folosite în orice scop ai putea avea în cadrul afacerii tale.

De ce de hale metalice? 

Pentru că, pentru cine nu știe, avantajele folosirii unei construcții metalice sunt multiple:
  • Preț mai mic,
  • Termen de execuție rapid,
  • Modificări ulterioare rapide la costuri mai mici,
  • Halele metalice se pot reloca cu ușurință,
  • Se pot recicla foarte eficient,
  • Sunt ușoare, rezistente la cutremure sau alte fenomene naturale,
  • Permit deschideri mari,
  • Durabile în timp. Cu o întreținere adecvată au o utilizare aproape nelimitată în timp.
Indiferent de nivelul la care este afacerea ta în prezent, eu recomand Frisomat. 

Cine este Frisomat? 

Compania Frisomat a fost înființată în Belgia, în 1978, inițial ca o afacere de familie. Deținută de Guy Somers, producea inițial un singur tip de hală, una semirotundă din otel.
Frisomat s-a dezvoltat, însă, foarte rapid, astfel că, în 1980, construiește prima hală din oțel laminat la rece, iar în 1983 cumpără în hectar de teren pe Stokerijstraat 79, teren pe care va fi construită viitoarea unitate de producție.
În 1984 Frisomat construiește prima clădire de birouri, iar în 1986 este încărcat primul container pentru export. În 1989 se înființează o filială în Portugalia, iar un an mai tărziu una și în Olanda.
În 1992 se desfășoară prima întălnire de afaceri Frisomat cu Franța, Portugalia, Spania, Ungaria și Olanda. În 1996 este înființată Frisomat Romania, cu sediul la Piatra Neamț.
În prezent Frisomat numără nu mai puțin de 14 filiale internaționale : Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Olanda, Ucraina – și fabrici de producție în Belgia, Rusia și Brazilia.

De ce Frisomat și pentru antreprenorii români? 

Compania s-a impus încă de la început pe piața din Romania, fiind una dintre puținele care acoperă întreg ciclul constructiv: 1 – Proiectează, 2 – Produce, 3 – Livrează și 4 – Construiește / Montează hale metalice. Departamentul de proiectare, cercetare și inovare din cadrul Frisomat poate găsi și propune clientului cele mai bune soluții tehnice în cadrul fiecărui proiect solicitată. Din 2013, de când au făcut contul de Social Media și până în prezent, compania a primit doar recenzii pozitive, Nota 5 din 5 și sunt recomandați ca fiind profesioniști și serioși în tot ce fac. 

În prezent compania deține birouri în Otopeni și Cluj Napoca, acoperind, în acest fel, solicitările antreprenorilor de pe tot cuprinsul țării.

Anul acesta Frisomat Romania aniversează 25 de ani de activitate. 

În cifre, 25 de ani de activitate în Romania, au însemnat construcția a peste 850.000 de m2 în toată țara, peste 974 de hale metalice, acoperind peste 982.000 de mp.
Aproape 900 de antreprenori din Romania au ales să construiască cu Frisomat în această perioadă.
Cifra de afaceri anuală depășește 6 000 000 de euro, iar cei 42 de angajați organizați în 3 echipe de lucru, reușesc să acopere cerințele pentru toate proiectele de pe tot cuprinsul țării.
De 25 ani în România, compania a proiectat, a produs, a livrat și a construit, peste tot prin țară, săli de sport, hangare de avioane, spatii pentru marile magazine, hale pentru depozitare, clădiri de birouri, hale industriale de producție, hale utilizate în agricultură (depozite de cereale, ferme de animale), spatii pentru industria auto (showroom auto, service auto), fabrici de procesare din industria alimentară, contribuind, în acest fel, la susținerea antreprenorilor din Romania.
Compania se implică activ în activitatea mondială de reducere a poluării și reducere a amprentei de CO2 din atmosferă. Departamentul de cercetare și inovare din cadrul companiei realizează spatii cu un necesar mai mic de oțel, proiectează hale izolate și ventilate mai eficient, hale iluminate natural. Fabrica din Belgia, de exemplu, profită de amplasarea sa pe malul unui rău navigabil și livrează produsele sale clienților de pe tot cuprinsul globului folosind, printre altele, transportul pe apă, un transport mai ieftin, mai eficient și mai puțin poluant în comparație cu cel terestru. Tot fabrica din Belgia este acoperită cu panouri fotovoltaice astfel că jumătate din energia electrică necesară activității sale este asigurată de o energie nepoluantă. Compania contribuie, astfel, la reducerea poluării.
Cum știi că ai luat cea mai bună decizie doar dacă ai ales  Frisomat? 

Înainte de a lua o decizie, este recomandat, bineânțeles, ca orice antreprenor să facă o analiză concurențială în domeniul constructorilor de hale metalice din toate punctele de vedere: experiență, portofoliu, numărul personalului, calificarea și experiența personalului, active, încredere, renume, referințe, preț, timp de execuție, servicii de mentenanță. 

Doar punâdu-ți o serie de întrebări și făcând constatări și remarci poți face o alegere corectă.
Eu am făcut analiza comparând toate beneficiile Frisomat cu ale altor companii. 
Iată o serie de întrebări și concluzii făcute de mine pe această temă și care m-au convins că fără îndoială, Frisomat este cea mai înțeleaptă alegere. 

1. Ce portofoliu și ce experiență are constructorul la care vreau să fac apel? 
Frisomat a realizat din 1978 peste 35000 de proiecte în țoață lumea. Nu cred că există prea multe firme care ar putea concura cu un asemenea portofoliu. 
Și nici nu cred că mai există companii din domeniul construirii halelor metalice care pot beneficia de experiența, aportul și calificarea a numai puțin de 450 de angajați la nivel mondial. 
Un spațiu de birouri în care își vor desfășură activitatea sute de oamenii are nevoie de garanția unei execuții, pe parcursul tuturor etapelor. Are nevoie de perfecțiune. Dacă Personalul specializat în domeniul construirii halelor metalice este insuficient nu va fi posibilă asigurarea garanției unei construcții durabile. Frisomat produce structura halelor printr-un sistem automatizat, folosind roboti industriali, rezultând în acest fel materiale de calitatea cea mai înaltă cunoscută până acum. 

2. Ce servicii suplimentare oferă constructorul? 
Frisomat proiectează, produce, livrează, construiește/montează și oferă servicii de mentenanță. În cadrul proiectării, Frisomat poate reduce cu până la 30 % din otelul utilizat (de exemplu prin perforarea speciala a profilelor din otel, fară a reduce din rezistenta lor). 

3. Cât de repede se poate realiza proiectul pe care îl am în cap? 
Frisomat își respectă întotdeauna termenele stipulate în contracte și a realizat rapid orice proiect. Și atunci, oare merită să apelez la cineva doar pentru că are un preț mai mic, dar să mi se construiască o hală în ritmul construirii unei autostrăzi din țară cu amânări la nesfârșit? 

4. Să construiesc cu o multinațională care poate beneficia, din toate punctele de vedere,  de sprijinul filialelor din alte țări sau să realizez proiectul cu un constructor local, cu mai puțină experiență?
Frisomat asigură toate condițiile solicitate de orice proiect de hală metalică realizat cu sprijinul fondurilor europene. 
Îmi poate asigura alt constructor răspunsul și soluții la toate aceste solicitări? 

Pentru mine, după toate aceste analize, Frisomat Romania este compania care poate să raspundă nevoilor tuturor antreprenorilor e în materie de spații necesare pentru desfășurarea activității lor. 
Deși, chiar și în condițiile actuale, balanță înclină clar în favoarea companiei Frisomat, o fabrica similară cu cea aflată în Belgia, Brazilia sau Rusia, dar construita în Romania, ar ajuta considerabil antreprenorii români în decizia de a alege compania pentru realizarea proiectelor de hale metalice. 

Construiește cu încredere cu Frisomat: rapid, profesionist și cu susținere specializată de la început până la darea în exploatare! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu